ועדת פרי תתכנס לישיבה ראשונה

ועדת פרי, ועדת השרים לעניין השוויון בנטל בשירות הצבאי, בשירות האזרחי ובשוק העבודה', תתכנס ביום ראשון לישיבת עבודה ראשונה להכנת בחוק לשוויון בנטל (אקטואליה)

|
2
| כיכר השבת |
יו"ר הוועד יעקב פרי (צילום: פלאש 90)

'וועדת פרי', הוועדה שתגבש את החוק החדש לשוויון בנטל וגיוס בני הישיבות תתכנס ביום ראשון לישיבתה הראשנוה.

בישיבה הראשונה יציג יו"ר הועדה, שר המדע יעקב פרי (יש עתיד), את המתווה הכללי ויוצגו התייחסויות השרים לקראת תחילת עבודה בסוגיות ההבאות: סנקציות כלכליות, יעדי הגיוס והכנת מרכזי ההכשרה המקצועית.

בפני הועדה יופיע תא"ל גדי אגמון, ראש חטיבת תכנון ומנהל כוח אדם בצה"ל אשר יציג נתוני גיוס עדכניים.

כמו כן יופיע שר ג'רבי-שלום, ראש מנהלת השרות האזרחי שיסקור בפני הוועדה את נתוני ההתגייסות לשירות הלאומי אזרחי.

השר יעקב פרי התייחס היום ללוח הזמנים הצפוף של הוועדה שבתוך כחודש וחצי תטרך להגיש את החוק החדש לשוויון בנטל ואמר כי "בעוד קצת פחות מחודשיים נגיש את החוק לשוויון בנטל לכנסת, ועד אז צפויה לכולנו עבודה מרובה. הזמן הקצר העומד לרשותנו מחייב התגייסות מלאה של החברים בוועדה מחד, ומשרדי הממשלה הנוגעים בדבר מאידך".

כזכור, וועדת פרי היא האחראית לגבש את החוק לשוויון בנטל כאשר ההגדרה של הוועדה היא 'ועדת השרים לעניין השוויון בנטל בשירות הצבאי, בשירות האזרחי ובשוק העבודה'.

חברי הוועדה הם שר הבטחון משה (בוגי) יעלון (הליכוד ביתנו). השר לביטחון פנים יצחק אהרונוביץ' (הליכוד ביתנו), שר הבינוי והשיכון אורי אריאל (הבית היהודי), והשר להגנת הסביבה עמיר פרץ (התנועה).

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
מה קשור פרץ?!? אוקיי... היה שר בטחון... אבל עדיין?!? ו... אף לא חבר אופוזיציה?
דויד
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות