הזרוע הצבאית של וועדות ההתנגדות פרסמו היום (שלישי) סרטון בו הם חושפים את הפגיעה באמצעות טיל נ"y בג'יפ צה"ל בשבת האחרונה בסמוך לגדר ברצועת עזה.
במתקפה של וועדות ההתנגדות נפצעו ארבעה חיילי צה"ל, אחד מהם אושפז במצב קשה, שניי חיילים נוספים אושפזו כשמצבם בינוני וחייל נוסף במצב קל.
הג'יפ של החיילים שעלה באש כתוצאה מהמתקפה, נפגע בעת שנע על גדר הגבול שבין ישראל לרצועת עזה, בסמוך למרכז הרצועה.
בהודעה שפרסמה הזרוע הצבאית של וועדות ההתנגדות נמסר כי הם אלו האחראים לפגיעה, וכי הטיל שפגע ברכב הצבאי היה טיל מונחה.
"כללי המשחק השתנו", אמרו בזרוע הצבאית, "ההתנגדות הפלסטינית הפכה לבעלת יכולת גדולה יותר מול האויב, חיילנו יישארו בחזית כדי להגן על העם הפלסטיני וכדי לצאת נגד המזימות והפשעים של ישראל".
בתוך כך, ביממה האחרונה חל שיפור במצבו של חייל גבעתי שנפצע באורח קשה בתקרית. מבית החולים 'סורוקה' בבאר שבע נמסר כי לאחר סידרת ניתוחים וטיפולים בראשו ובעיניו, הוא שב להכרתו והחל לנשום בכוחות עצמו. החייל עדין מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ בבית החולים.
צפו במתקפה על ג'יפ צה"ל שעלה באש כתוצאה מירי הטילים.