כיכר השבת
פרשת ההורים החוטפים מסתבכת

"הנערה רצתה את סם ההרדמה"

הורי הנערה עדיין נמקים בכלא, והרופא המשמש כפסיכיאטר בכיר וחשוד כמי שהזריק את חומרי ההרדמה והטישטוש לנערה, שב לארץ מרוסיה ונעצר ● לחוקרים אמר הרופא: "ההורים ביקשו ממני להזריק לה חומר שירגיע אותה לקראת הטיסה" ● ובינתיים בלונדון: עצרות תפילה למען ההורים (תפוצות)

|
13
| כיכר השבת |
אילוסטרציה. למצולמים אין קשר לכתבה (פלאש 90)

פרשת החטיפה שהסעירה את היהדות החרדית, מסתבכת: הורי הנערה עדיין נמקים בכלא, והרופא המשמש כפסיכיאטר בכיר וחשוד כמי שהזריק את חומרי ההרדמה והטישטוש לנערה, שב לארץ מרוסיה ונחקר במשטרת מרחב דן.

נכון לעכשיו, עדיין לא ברור באיזו עבירה הוא יואשם. ההערכה היא כי מעצרו צפוי לשפוך אור על הפרשה כולה שעדיין נתונה תחת ערפל כבד.

כזכור, הפרקליטות סבורה כי היה שותף למזימת ההורים שניסו לחטוף את בתם לחו"ל, אולם במהלך החקירה טען הרופא כי נתן לה תרופות בהתאם למצבה הנפשי, ולאור בקשת הוריה.

לפי הדיווחים, הרופא משתף פעולה עם החוקרים ובמהלך חקירתו אמר כי הבין מהבת שהיא רוצה את הזריקה משום שהיא חוששת מהטיסה.

לדברי משפטנים, גרסת הפסיכיאטר תשפיע הן על מצבה המשפטי של המתווכת הירושלמית הנמצאת במעצר בית והן על גירסת ההורים.

עצרות תפילה בלונדון

"העובדות בתיק הן ברורות", אמרו ל"כיכר השבת" גורמים המעורבים בתיק. "השאלה היא האם היתה כוונה פלילית במעשי הרופא. הוא לא מתכחש לעובדה שהזריק לה את החומר המטשטש".

ל"כיכר השבת" נודע עוד כי בימים האחרונים נערכו בלונדון מספר עצרות תפילה, לזכותם של ההורים הכלואים בישראל כבר כמה חודשים.

תחילת הפרשה לפני כמה חודשים. משפחה בבני-ברק, אצלם שהתה הנערה בחודשים האחרונים, הגישה תלונה במשטרה על ניסיון חטיפה.

המשטרה פתחה במצוד וגילתה את ההורים והבת במטוס שעמד בכל רגע להמריא לרומניה. ההורים נעצרו בידי המשטרה, והבת טענה כי הם סיממו אותה וניסו לחטוף אותה נגד רצונה. לטענתה, הוריה התעללו בה בעבר ולכן אינה מעוניינת לשוב אליהם.

הפרשה נמצאת תחת צו איסור פרסום חלקי ועל כן לא ניתן לפרסם את שמות המעורבים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

13 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
1)ההורים פושעים. 2)המערכת הפסיכיאטרית מושחתת. ההורים פושעים. לא ברור לי מה כן יש לבת ומה אין לבת, מכיוון שהמונח "חולה נפש" מתייחס למצבים רבים, השונים זה מזה, והבאים לידי ביטוי בדרגות שונות ובמאפיינים שונים. דבר אחד ברור - ההורים האלו פושעים. והמערכת הפסיכיאטרית שממהרת לתייג מחד והפוגעת בזכויות בסי
זכויות יסוד
את חייבת טיפול בדחיפות
אורי
כבר לקחו ממך את הרקמות או שהם מתכננים? אם כבר לקחו, כואב מאוד. נסי לתובעם, בטח כבר ניסית.
דוד
8
היכן הרבנים שיתערבו? מה, לא קיבלו מספיק תרומות מלונדון? בושה!!!
יצחק
7
בעיה קשה
מוטי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות