חברת קונגרס ממוצא יהודי נורתה באריזונה

חברת בית-הנבחרים של ארה"ב, גבריאל גיפורדס נורתה במהלך אירוע פוליטי באריזונה. הרקע לא ברור, היורה נתפס ונחקר. נשיא ארה"ב, ברק אובמה, פרסם הודעת גינוי חריפה: "אנחנו יודעים שאלימות איומה וחסרת היגיון כזו אין לה מקום בחברה חופשית", כתב. מצבה של חברת הקונגרס אנוש

|
15
| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

חברת בית-הנבחרים של ארה"ב, גבריאל גיפורדס, נורתה אמש בראשה, מטווח קרוב, במהלך אירוע פוליטי באריזונה. שבעה אנשים נהרגו באירוע.

החשוד בירי לעבר חברת הקונגרס נלכד, ובאשר למצבה - בתחילה דווח כי היא נהרגה, אולם בכלי התקשורת בארה"ב דווח כי מצבה אנוש וכי רופאים נאבקים על חייה.

גיפורד היא ממוצא יהודי, הראשונה מאריזונה שנבחרת לבית הנבחרים. היא היתה האשה הצעירה ביותר שנבחרה לסנט של מדינת אריזונה, התחנה הקודמת בקריירה הפוליטית שלה.

נכון לעכשיו, לא ברור המניע למעשה. ההערכה היא כי מדובר במתנגד להצעות חוק שהעלתה במהלך הקריירה הפוליטית שלה.

נשיא ארה"ב, ברק אובמה, פרסם אמש הודעה המגנה את המעשה. "אנחנו יודעים שאלימות איומה וחסרת היגיון כזו אין לה מקום בחברה חופשית", כתב אובמה לאזרחים וקרא להם להצטרף לתפילות להחלמתה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

15 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אנחנו שומעים מה קרה באמריקה בגלל התקשורת ועוד כמה סיבות ואני שואל מתי תבינו שזה יכול לקרות גם בארץ נרצח פוא ראש ממשלה לא.
hen2901
1
היא לא יהודיה למרות שהיא עצמה מיצגת את עצמה כיהודיה ומתפללת בבית כנסת רפורמי. אביה כן יהודי, נכד של רב שהגיע מרוסיא והיה גר בארה"ב, אבל אמה היא נכריה
אימנונוב
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות