![סלט חסה ומנגו עם פקאן מסוכר ברוטב בלסמי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/07/07/29d704a0-01f4-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h667_w1000.jpg)
![סלט חסה ומנגו עם פקאן מסוכר ברוטב בלסמי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/07/07/29d704a0-01f4-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h667_w1000.jpg)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- חבילת לבבות חסה, חתוכים
- חבילת עלי בייבי
- 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
- 2 מנגו, קלופים ופרוסים לרצועות
- 1 בצל סגול, פרוס דק לטבעות
- חופן אגוזי פקאן מסוכרים
לרוטב:
- 3 כפות סוכר חום
- 1 כף חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות לימון
- 1 שן שום, כתושה
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.