זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 עגבניות תמר מוצקות
- 3 עגבניות חממה מוצקות
- 10 עגבניות שרי צהובות
- 10 עגבניות שרי אדומות
- 10 עגבניות שרי מפוספסות
- 2 בצל סגול
- 1 כפית שטוחה צ'ילי גרוס יבש
- חופן כוסברה מופרדת לעלים
- 6 שיני שום, כתושות
- מלח גס
- שמן זית כתית
אופן הכנת סלט עגבניות בתיבול פיקנטי:
1. חותכים את עגבניות התמר ועגבניות החממה לקוביות שוות תוך שמוציאים מהן, כמה שניתן, את הנוזלים, ומעבירים לקערת ערבוב.
2. חוצים לשניים את עגבניות השרי, חותכים לקוביות את הבצלים ומוסיפים לקערה.
3. מוסיפים לקערה את השום הכתוש, שמן הזית, המלח, הצ'ילי ועלי הכוסברה ומערבבים בעדינות.