זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 בצל סגול פרוס דק
- 250 גרם ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים
- 20 עגבניות שרי
- 1 סלסלת פיטריות שמפניון טריות ופרוסות
- 100 גר׳ פקאן סיני
- לרוטב: 2 כפות חרדל חלק
- לרוטב: 2 כפות דבש
- לרוטב: 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
• בקערה שקופה מניחים בשכבות את כל הירקות
• בקערה או צנצנת מערבבים את מרכיבי הרוטב וזופכים מעל הכל בסמוך להגשה
בתיאבון, מורן פינטו
![מרענן: סלט ברוקולי צבעוני](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/02/06/1b55fad0-1937-11ef-81a4-aba8ed63efe6__h545_w800.jpg)
![מרענן: סלט ברוקולי צבעוני](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/02/06/1b55fad0-1937-11ef-81a4-aba8ed63efe6__h545_w800.jpg)