

סלט עדשים אדומות
- 1 כוס עדשים חומות שלוקות ומסוננות
- 2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות
- 2 ענפי סלרי קצוצים
- חופן חמוציות
- חופן שקדים טבעיים
- 1 בצל סגול בינוני פרוס דק
- 200 גר׳ חזה עוף
סלט עדשים אדומות: מתכון לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף סוכר חום
- מלח
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת ובה מעט שמן
- מטגנים את החזה עוף כשהוא פרוסה שלימה.
- בקערה מערבבים את מרכיבי הסלט יחד.
- אחרי שהחזה עוף צלוי היטב מוציאים לצלחת לכמה דק׳ של צינון.
- בצנצנת קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
- קורעים עם היד את החזה עוף לפיסות קטנות ומניחים בקערת הסלט.
- מערבבים הכל יחד, ושופכים מעל את הרוטב.