פילה סלמון בציפוי קרסט של קוואקר מתובל לצד אספרגוס.
המצרכים לפילה סלמון בציפוי קוואקר.
6 פרוסות פילה סלמון טריצרור אספרגוסים
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1 כוס קוואקר טבעי
3 שיני שום חצויות
50 גר' מרגרינה או חמאה
1 לימוןמלחפלפל גרוס
1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה של פילה סלומון בציפוי קוואקר:
מחממים תנור לחום בינונילדג: בפיירקס מניחים את פרוסות הדג, בקערה מערבבים קוואקר עם בצל מטוגן מלח ופלפלמניחים מעל פרוסות הדג את תערובת הקוואקר המתובל.בתחתית התבנית שופכים את היין הלבןמכניסים לתנור למשך 25 דק' לערך.
לאספרגוס: בסיר עם מים רותחים חולטים קלות את האספרגוס, ומסנניםבמחבת חמה ממיסים את המרגרינה ומניחים את השום, מוסיפים את האספרגוס ומתבלים, מבשלים 3-4 דק' יחד וסוחטים מעל את הלימון,מניחים לזה להתבשל מעט יחד ומכביםמגישים את הסלמון האפוי לצד האספרגוסים.
שבת שלום.
(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)
מערכת 'כיכר השבת' מאחלת ברכת מזל-טוב חמה ולבבית לעורכת מדור אוכל הפופולרי, השפית מורן פינטו, לרגל הולדת הבת בשעה טובה ומוצלחת. שתראי ממנה נחת, אושר ושמחה.