צפו: העוף לשבת מעולם לא היה טעים יותר

מתכון לעוף עם ארטישוק ועגבניות שרי: מורן פינטו מגישה מתכון שיהפוך את מנת העוף לשבת לחגיגית וטעימה מאי פעם. ההכנה קלה, הטעם נפלא. צפו במתכון (משפחה)

|
15
| כיכר השבת |

מתכון לעוף עם ארטישוק ועגבניות שרי: מורן פינטו מגישה מתכון שיהפוך את מנת העוף לשבת לחגיגית וטעימה מאי פעם. ההכנה קלה, הטעם נפלא.

עוף עם ארטישוק ועגבניות - המצרכים

6 חלקי עוף

10 תחתיות ארטישוק מקולפות

15-20 עגבניות שרי

2 בצל סגול

1/2 לימון סחוט

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

פורסים את תחתיות הארטישוק לרצועות, ואת הבצל סגול לחצאי טבעות.

מחממים בסיר רחב את שמן הזית, ומוסיפים לתוך הסיר את הבצל מטגנים קלות, מצרפים את התחתיות ועגבניות השרי לטיגון של 2-3 דק׳.

מתבלים במלח ופלפל ומניחים מעל את נתחי העוף, מתבלים גם אותם וסוחטים מעל את הלימון, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 45-60 דק׳.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

15 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
וואוו מורן המתכון נראה יאמייייי חבל שאי אפשר לפרוץ את המסך ולאכול חחחחחח
אביטל
6
לאכול ארטישוק, רק תגידי איפה קונים את זה
תפוח אדמה
5
ארטישוק ועוף נשמע ממש טוב
NHRH,
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות