הממולאים של מורן: סרדינים ועלי מנגולד

מתכון לסרדינים ממולאים בשקדים וחמוציות עטופים עלי מנגולד: הנה מתכון מרענן לשולחן שבת יצירתי במיוחד: סרדינים ממולאים בשקדים, וחמוציות עטופים עלי מנגולד

|
18
| כיכר השבת |

מתכון לסרדינים ממולאים בשקדים, חמוציות עטופים עלי מנגולד.

המרכיבים לסרדינים ממולאים בשקדים וחמוציות

4 עלי מנגולד גדולים וטריים
8 סרדינים בשרניים
1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים
1/2 כוס חמוציות מיובשות
פלפל גרוס
מלח
3-4 כפות שמן זית
1 לימון סחוט.

אופן ההכנה:

מפרידים את העלים משני צידי מהשורש.

ממלאים בכל דג מעט חמוציות ומעט שקדים.

מגלגלים את הדג אחרי המילוי בתוך עלי המנגולד.

מניחים את כל הדגים על מחבת טפלון חמה, ומזלפים שמן זית בנדיבות.

סוחטים מעל לימון ומתבלים במלח ופלפל.

מטגנים 3-4 דק' מכל צד עד להזהבה.

(המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

(צילום ועריכה: ישי כהן)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

18 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
מגיל אותי
ב
11
ארוחה כלכך שווה, שאפו על היצירתיות והמקצועיות ! ! ! הולכת להכין....
גילי
10
רק בשביל המתכונים המדהימים האלו.... איזה כיף ...:)
יפית
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות