מתכון לסרדינים ממולאים בשקדים, חמוציות עטופים עלי מנגולד.
המרכיבים לסרדינים ממולאים בשקדים וחמוציות
4 עלי מנגולד גדולים וטריים
8 סרדינים בשרניים
1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים
1/2 כוס חמוציות מיובשות
פלפל גרוס
מלח
3-4 כפות שמן זית
1 לימון סחוט.
אופן ההכנה:
מפרידים את העלים משני צידי מהשורש.
ממלאים בכל דג מעט חמוציות ומעט שקדים.
מגלגלים את הדג אחרי המילוי בתוך עלי המנגולד.
מניחים את כל הדגים על מחבת טפלון חמה, ומזלפים שמן זית בנדיבות.
סוחטים מעל לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מטגנים 3-4 דק' מכל צד עד להזהבה.
(המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)
(צילום ועריכה: ישי כהן)