מעדן לשבת: רולדת הודו בדבש ופלפלים

מתכון לרולדת הודו בדבש ופלפלים: מורן פינטו מגישה מתכון לשבת: רולדת הודו בדבש ופלפלים. מורן ממליצה: את הרולדה יש להשאיר ברשת כששלוקים אותה, ולקרר היטב לאחר הבישול

|
6
| כיכר השבת |

השבת מנה עיקרית מכובדת להגשה.

אך מומלץ להכין לילה מראש שיהיה זמן מספק לקירור, את רולדת ההודו יש להשאיר ברשת כששלוקים אותה, אך לא לשכוח לאחר הבישול לקרר היטב בכדי שבזמן הפריסה היא לא תתפרק.

מתכון לרולדת הודו בדבש ופלפלים

1 רולדת הודו.

5-8 פלפל אנגלי.

5 עלי דפנה.

1 פלפל אדום קצוץ דק.

1 פלפל צהוב קצוץ דק.

3 כפות שמן זית.

2 שיני שום פרוסות.

3 כפות דבש.

1 כוס אגוזי מלך קצוצים.

מלח, פלפל שחור גרוס טרי.

אופן ההכנה

בסיר גדול מרתיחים מים, ומתבלים אותם בפלפל אנגלי ובעלי דפנה, שמים את הרולדה לבישול של 45 דק', מוציאים את הרולדה ומקררים אותה.

לרוטב

במחבת טפלון מחממים שמן זית ומטגנים קלות את הפלפלים, מוסיפים את השום, ואז את הדבש ומערבבים מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דק'.

בכלי חסין אש שמים את הרולדה פרוסה לפרוסות בעובי 2 ס"מ, ומזלפים מעל את הרוטב.

מפזרים מעל את האגוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל20 דק'.

מגישים לצד אורז לבן.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
ממש טוב
רחל
2
זה ממש נראה טוב ועדין.
יעקב
1
איזה עוד אופציות יש?
Z
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות