רבקה טוענת שהבישול הטעים, המוצלח ביותר וגם הפשוט ביותר הוא בישול ללא מים כלל ולכן היא רק כך היא מכינה את העוף הביתי שלהם:
• מפרידים את חלקי העוף, שוטפים אותם היטב ומכניסים לסיר. (ללא החזה, אותו תשמרו לשניצלים)
• שופכים מעט שמן לתוך הסיר. (כמה זה מעט? ממש מעט!)
• מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומי שאוהב גם בחריפה ובפלפל שחור
• מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה למשך כשעה וחצי או עד שהעוף מתרכך
• שימו לב! בצורה כזו העוף מוציא המון נוזלים. צריך לשים לב שלא יתחילו להתאדות ולכבות את האש בזמן.
בהצלחה!