לרכישת מוצרי המתכון>>
המתכון המושלם למאק אנד צ'יז - קליל, מהיר וטעים כמו באמריקה!
אתם חייבים לנסות!
מאק אנד צ’יז - מושחת, חלבי, עשיר בגבינות עשירות והכי חשוב, מנחם! קבלו את המתכון שהולך להשתלט לכם על המטבח.
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
לבשמל:
2.5 כוסות חלב
100 גרם חמאה
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס קמח
למנה:
1 חבילת פסטה צדפות מקרוני
3 ביצים
200 גרם מוצרלה מגוררת
200 גרם צ’דר צהובה מגוררת
100 גרם פרמזן מגורר
1/2 כף מלח
1כפית פלפל שחור גרוס
לציפוי :
5 כפות פירורי לחם זהובים
5 כפות שמו זית
100 גרם צ’דר מגורר
1 כפית שום גבישי
אופן ההכנה:
1.משמנים בשמן זית תבנית מלבנית, או עגולה בקוטר של 26.
2.ממיסים את החמאה ומבשלים את כל מרכיבי הבשמל תוך כדי בחישה במטרפה עד שהוא מסמיך ומסירים מהאש
3.מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המאפה עם הבשמל והגבינות חוץ מהציפוי ומעבירים לתבנית, משטחים מעט.
4.בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל
5.אופים בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות, או עד השחמה.