הגולשת הניה שיגרה למערכת המדור מתכון חגיגי ומתוק, לעוף אפוי בדבש. מומלץ וטעים.
המצרכים:
חלקי עוף (כרעיים, שוקיים)
דבש
שמן קנולה
קטשופ חריף
מעט רוטב סויה
שום כתוש
ההכנה:
מניחים את חלקי העוף השטופים בתבנית. מערבבים בקערה את שאר החומרים - הדבש והקטשופ החריף ביחס של 1X1,
טובלים את חלקי העוף מ-2 הצדדים בבלילה ומניחים שוב בתבנית.
את שאר הבלילה שופכים מעל העוף. מכסים ואופים בחום גבוה כ-40 דקות. ולאחר מכן עוד 10 דקות ללא מכסה.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.