המצרכים למעורב ירושלמי:
- 3 בצלים גדולים פרוסים
- 1 חזה עוף שלם חתוך לרצועות
- 200 גר׳ טחולים
- 200 גר׳ לבבות
- 200 גר׳ כבד עוף צלוי
- 1 כף שטוחה כמון
- קמצוץ כורכום - לא חובה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמן
אופן ההכנה של מעורב ירושלמי:
- במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים בו את הבצלים עד שקיפות על גבול הזהוב.
- מוסיפים את החזה עוף ומערבבים.
- אח"כ מוסיפים את הטחול, הכבד, והלבבות.
- מערבבים יחד ומבשלים כמה דקות
- מוסיפים את התיבול ומערבבים היטב יחד.
- מבשלים יחד כ6 דק׳ נוספות ומוצאים
- מגישים בפיתות ומעל מזלפים טחינה מתובלת.