

זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 6 פרוסות של פילה סלמון טרי
- 200 גר׳ חמאה בטמפרטורת החדר
- 1 ראש שום קלוף
- מלח
- 2 ענפי רוזמרין
- 100 גר׳ צנוברים
אופן ההכנה:
• במג׳מיקס טוחנים את שיני השום
• מוסיפים את החמאה ומעט מלח
• מערבבים היטב יחד עד שהשום נספג בחמאה.
• מעבירים את החמאה לקופסא ולמקרר, עד שהיא מתיצבת
• מחממים תנור ל180 מעלות.
• מניחים את חתיכות הסלמון בתבנית חסינת אש.
• חותכים את החמאה לקוביות ומניחים על הדג, ואז את ענפי הרוזמרין.
• אופים כ-15 דק׳ בלבד.
• בזמן האפיה קולים קלות במחבת את הצנוברים עד הזהבה.
• ומיד כשהדג יוצא מהתנור מפזרים מעליו את הצנוברים.