נמס בפה: פטריות ממולאות גבינה

זה יוצא חם חם מהתנור, כשגבינת הצפתית של "משק צוריאל" נימוחה על מרקם המילוי הפיקנטי של פטריית שמפיניון עסיסית • קבלו את המתכון שישאיר לכם טעם 'שבועות' (אוכל)

|
11
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 גבינה צפתית למריחה "משק צוריאל"
  • 1 סלסלת פיטריות שמפניון פרוסות
  • 3 כפות שמן זית לטיגון/ 50 גר חמאה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 4 כפות סולת
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

• במחבת מחממים את השמן ומטגנים קלות. מניחים להתקרר.
• בקערה מערבבים שמנת, ביצים, קמח, סולת, גבינת עיזים, מלח פלפל ואז את הפיטריות.
• מעבירים לתבנית מאפינס, מפזרים גבינה צהובה.
• אופים בחום בינוני ל25-30 דק׳.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
המנה ממש מושקעת ויפה בלי הרבה עבודה
ר
5
כל אחד מיוחד במינו.
עדינה
4
כל הכבוד ככר
מרגלית
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות