

זמן הכנה85 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1.5 קילו דג בורי טרי
- 8 עגבניות בשלות קלופות
- 10 שיני שום שלימות
- 1 צרור בזיליקום
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה חריפה
- 2 כוסות פולים טריים קלופים
- 4 כפות שמן אגוזים
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לקוביות שוות ואת השום פורסים.
מחממים את השמן בסיר דגים רחב.
שמים את העגבניות אחרי כמה דק׳ מוסיפים את השום ומערבבים יחד.
מנמיכים את האש ונותנים לעגבניות להתבשל כמה דק׳.
מוסיפים את הפולים ומערבבים יחד עם העגבניות.
מניחים את הדג מסביב ומפזרים מלח מעל ופפריקות.
מפרידים את הבזיליקום מהגבעולים ומפזרים את העלים מעל הדג.
מכסים ומבשלים 35 דק׳
על אש נמוכה