תוספת נהדרת: פירה עם ערמונים

שפית הבית של "כיכר השבת" מורן פינטו מגישה 9 מתכונים מיוחדים, שיפארו את שולחן הסדר שלכם • מתכון נעים לתוספת נהדרת ויחודית שמשדרגת את הפירה המשעמם - מתכון כשר לפסח: פירה עם ערמונים (אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
ערמונים שמשדרגים כל פירה משמעם, מתכון כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים היטב
  • 200 גר׳ ערמונים בוואקום
  • 2 בצל לבן גדול קצוץ דק ומטוגן עד הזהבה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מועכים היטב לפירה את תפוחי האדמה' בכלי גבוה טוחנים את הערמונים עם הבצל המטוגן.

מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הערמונים, ומתבלים במלח ופלפל ושמן זית.

אם זן תפוחי האדמה יבש מעט ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של התפוחי האדמה.

תוספת נהדרת לצד מנת בשר.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
מתכון נראה פצצה חובה לנסות.
יעל
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות