

זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים היטב
- 200 גר׳ ערמונים בוואקום
- 2 בצל לבן גדול קצוץ דק ומטוגן עד הזהבה
- מלח
- פלפל לבן
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מועכים היטב לפירה את תפוחי האדמה' בכלי גבוה טוחנים את הערמונים עם הבצל המטוגן.
מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הערמונים, ומתבלים במלח ופלפל ושמן זית.
אם זן תפוחי האדמה יבש מעט ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של התפוחי האדמה.
תוספת נהדרת לצד מנת בשר.