מתכון לסלמון אפוי בתנור ופלפלים בצבעים

דג הסלמון הוא הדג הכי פופולרי שיש. עורכת מדור "אוכל" של כיכר השבת מורן פינטו מגישה מתכון לסלמון אפוי בתנור, לצד פלפלים בצבעים שיוסיפו עוד לאווירה. קל להכנה (אוכל,מתכונים)

|
7
| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

המצרכים לדג סלמון ופלפלים

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל כתום
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים קלופות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 1 לימון שלם

אופן ההכנה של דג סלמון ופלפלים;

  • על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת
  • מקררים היטב
  • קולפים את הפלפלים
  • קוצצים את הפלפלים לתוך קערה
  • כותשים לתוך הקערה את השום ומערבבים היטב יחד
  • מוסיפים שמן זית ומלח
  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון
  • ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל
  • סוחטים מעל את הלימון
  • ואופים כ-20 דק' בלבד

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
בלילי פסחים המתכון המנצח צריך להיות עם אש קצת, נראה שלאישתי יש גם יש חברותא בפרק כיצד צולין, כי אין תחליף לקרבן הפסח אם לא במתכון משובח ומומלץ! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
5
חייב סלמון טרי מאוד.
4
מושט או בורי?
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות