זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 חב׳ קוסקוס אינסטנט מבושלת לפי הוראות היצרן
- 6 נתחי עוף ( כרעיים/ פולקעס)
- 1 חציל חתוך לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות
- 1בצל לבן חתוך לקוביות
- 2 קישואים מוצקים חתוכים לקוביות
- 1 ראש שום מופרד לשיניים ללא קליפה
- מלח גס
- פלפל גרוס
- שמן זית
- טימין
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות ; בתבנית חסינת אש מערבבים את כל הירקות החתוכים ( כדאי להקפיד על חיתוך שווה בגודלו)
מתבלים במלח פלפל תימין ומזלפים צעל את שמן הזית ; מערבבים היטב יחד.
יוצרים 6 שקעים ולתוכם דוחפים את חלקי העוף ( ז״א לא להניח מעל הירקות אלה בתוך) ; מזלפים מעל העופות תיבול ושמן
ומכנסים לתנור ל50-60 דק׳ ; מגישים לצד הקוסקוס המוכן.