טעים במיוחד: עוף ופטריות בטריאקי

עורכת מדור אוכל של כיכר השבת מגישה מתכון מיוחד לעוף ופטריות בטריאקי, שיהפוך כל סעודה שלכם לעשירה ויוקרתית מתמיד ומלאה בטעמים מיוחדים ומרגשים (מתכונים, אוכל)

|
8
| כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה115 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 8 פולקעס
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות
  • 4 פטריות פורטבלו
  • 2 בצלים לבנים פרוסים לרבעים
  • 5 ענפי בצל ירוק פרוסים לפיסות של 4 ס"מ
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 100 מ"ל רוטב טריאקי
  • שומשום לפיזור

אופן ההכנה:

• במחבת מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל עד שקיפות.
• מוסיפים את הפטריות כשהן חתוכות לרבעים ומקפיצים יחד מספר דקות
• מפזרים את הבצל ירוק
• ומיד מוסיפים את הטריאקי
• מתבלים
• מערבבים יחד ומכבים את האש
• מחממים תנור ל180 מעלות
• בכלי חסין אש מניחים את הפולקעס
• מעל שופכים את כל התערובת שבמחבת
• מפזרים מעל שומשום
• מכסים בניר אלומיניום
• אופים כ-30 דקות מכוסה
• אז מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-25 דק'
• מגישים עם אורז לבן
בתיאבון, מורן פינטו

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
או רק פולקע
אתי
5
יצא סווווווווווווף!!!
אני
4
כמה טריאקי? כתבת מתבלים, במה? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תוהה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות