

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גר׳ כבד צלוי
- 3 בצלים גדולים קצוצים
- 5 כפות שמן
- 3 כפות סוכר חום
- 2 ביצים קשות
- 1 כף יין אדום יבש
- מלח
- פלפל גרוס
- ברוסקטות אפויות
- עירית קצוצה
אופן ההכנה:
במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.
קוצצים את הכבד ומוסיפים למחבת
מערבבים יחד, מורידים מהאש
במג׳מיקס עם להב פלדה טוחנים הכל יחד עד קבלת ממרח מעט גס.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל פרוסה מהכבד המוכן.
מפזרים מעל את העירית.