המתכון קל, הכבד - מעדן

ללקק את האצבעות: לסעודת הבוקר בשבת הקרובה, מציעה מורן פינטו, שפית הבית של כיכר השבת, כבד טחון עם יין, ביצים קשות ובצל. מגישים על ברוסקטות אפויות (מדור אוכל)

|
4
| כיכר השבת |
מתכון לכבד טחון (שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גר׳ כבד צלוי
  • 3 בצלים גדולים קצוצים
  • 5 כפות שמן
  • 3 כפות סוכר חום
  • 2 ביצים קשות
  • 1 כף יין אדום יבש
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • ברוסקטות אפויות
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה:

במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.

קוצצים את הכבד ומוסיפים למחבת

מערבבים יחד, מורידים מהאש

במג׳מיקס עם להב פלדה טוחנים הכל יחד עד קבלת ממרח מעט גס.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל פרוסה מהכבד המוכן.

מפזרים מעל את העירית.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
2
עם ריבה זה הכי.
חלי
1
עדיף בלי הרבה ביצים כך זה נשמר יותר זמן.
משה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות