הסופגנייה המקסיקנית: צ'ורוס מצופים בסוכר וקינמון ככה עושים אותם

בפעם האחרונה לשנה זו נסב יחד כל המשפחה סביב השולחן ושלהבות החנוכיה המרצדות, אין יותר מתאים מלנשנש צ'ורוס מתקתק מצופים בסוכר וקינמון. איך מכינים? פשוט מאוד (אוכל)

|
5
| כיכר השבת |
צ'ורוס (צילום: shutterstock)

בפעם האחרונה לשנה זו נסב יחד כל המשפחה סביב השולחן ושלהבות החנוכיה המרצדות, אין יותר מתאים מלנשנש צ'ורוס מתקתק מצופים בסוכר וקינמון.

צ'ורוס מצופים בסוכר וקינמון - מרכיבים:

1/2 ליטר מים
150 גרם משן
קורט מלח
50 גר' סוכר
300 גר' קמח לבן
8-9 ביצים
שמן לטיגון עמוק

לציפוי:

1/2 כוס סוכר
2 כפות קינמון טחון

אופן ההכנה:

בסיר מחממים עד סף רתיחה את המים, השמן, מלח והסוכר.

מוסיפים בפעם אחת את כל הקמח ומערבבים חזק בעזרת כף עץ על-גבי האש.

מערבבים עד שלא נשארים גושים של קמח לא מעורבבים.

מערבבים למיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה, עד שהתערובת מתקררת.

מוסיפים את הביצים כשהן טרופות יחד בהדרגה עד קבלת בצק דביק.

מעבירים לשק זילוף עם צנטר רחב.

מחממים סיר גבוה עם שמן ומזלפים לתוך השמן חתיכות של 4-5 ס"מ.

מטגנים היטב בכל פעם נגלה, ולא הכול יחד.

מוציאים מיד לתוך קערת הסוכר קינמון.

מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
בואו נעלה לאתר הזה עוד מתכונים הזויים שלא מספיק שהחומרים בלתי נגישים- הם לא מוכרים לאנשים פשוטים כמונו...... מישהו יכול להסביר לי מה זה משן????????????? תיכנסו לכל אתר אוכל (לא חרדי) תמצאו שם מתכונים יותר מציאותיים. תרדו קצת מהעץ בבקשה. אשמח מאד לקבל מתכונים עממיים עם חומרים שניתן להשיג בכל סופר חרד
לא הבנת שזה טעות והתכוונו לשמן הרגת אותי מצחוק
2
כמה טעויות יש במתכון משן= שמן ולא טובלים את זה בסוכר וקינמון אלא בשוקלד מחומם במרינדה.
1
מי לימד אתכם להכין צ'ורוס, אם יש בזה ביצים זה לא קרנצ'י ויש לזה טעם של חביתה.
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות