

המצרכים לפרגיות במילוי פטריות ברוטב תפוז וערמונים
8 פרגיות נקיות
- 1 בצל סגול גדול קצוץ
- 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות ופרוסות דק
- מלח
- פלפל גרוס
- שמן זית
- 3 תפוזים חצויים
- 1 כף גרידת תפוז
- 1 חב׳ ערמונים בוואקום
אופן ההכנה של פרגיות במילוי פטריות ברוטב תפוז וערמונים
- מחממים מחבת ובה שמן
- מטגנים את הבצל והפטריות יחד ומתבלים.
- מניחים להתקרר
- ממלאים בכל פרגית מהפטריות
- ומגלגלים כשה"תפר" כלפי מטה.
- מחממים מחבת פסים כבידה ובה שמן.
- מניחים את הפרגיות ומטגנים מכל צד כ4-5 דק׳.
- מפזרים את הערמונים סביב ומלח ופלפל
- סוחטים מעל את התפוזים ומבשלים יחד ברוטב כ10 דק׳ לפחות
- בהגשה מפזרים מעל את קליפת התפוז
- מזלפים מהרוטב שנותר במחבת
- שבת שלום

