מתכון לשניצל קריספי
- את חזה העוף לשניצל הרצוי אתם יכולים לחתוך מחזה עוף שלם לרצועות, או אם אתם מצליחים לפרוס דק כמו הקצב אז מעולה.
- והאמת, אפשר לקנות פרוסות מסודרות מהקצב המופרדות בשקית וגם אותן ניתן לחתוך לרצועות או להשאיר פרוסה שלימה.
- השוני בעובי חשוב בזמן הטיגון של השניצל.
- אם זה עבה, אז כדאי ל״דפוק״ מעט בפטיש שניצלים בכדי שיתבשל בזמן בטיגון גם בפנים בצורה אחידה.
- המהלך מוכר לכולנו, מכינים צלחת אחת לקמח לבן, אחת לביצה טרופה ( שאפשר להוסיף לה כף חרדל וזה מעדן נפלא את הטעם) ואת הציפוי שתבחרו מהרשימה פה למטה.
- הטיגון חייב להיות בשמן מספיק חם בכדי שהציפוי לא ישתה את השמן בזמן החימום.
תהנו ממש, כי זה שווה כל ביס :-)
מתכון לציפוי שניצל מתובל ופיקנטי
לפניכם מספר ציפויי שניצל טעימים ופריכים
לציפוי מתובל
1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כפית שטוחה כמון טחון
1 כף פיטרוזליה מיובשת
מלח
פלפל שחור
לציפוי פיקנטי
1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כף שטוחה צ׳ילי גרוס מיובש
1 כפית שום גבישי
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
מלח
לציפוי אגוזי וקרנצ׳י
1 כוס פירורים לחם זהובים
3 כפות שומשום רגיל
1 כף שומשום שחור
1/2 כוס בוטנים גרוסים או אגוזי מלך
מלח
מתאימים בהגשה עם רוטב צ׳ילי מתוק
ציפוי טמפורה ( אסייתי)
200 מ״ל מים קרים
100 גר׳ קורנפלור
קורט מלח
אופן ההכנה;
מערבבים במטרפה ידנית הכל יחד
תובלים ומטגנים בשמן חם
ציפוי בניחוח לימוני
1 כוס פירורי לחם זהובים
1 קליפת לימון מגורדת
1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
מלח
פלפל לבן
בתאבון!