

המצרכים לפטוצ'יני בסלמון ושעועית
- 1 חב׳ פטוצ׳יני
- 300 גר׳ פילה סלמון
- 1/4 כוס שמן זית איכותי
- מלח גס
- 1 כף רוזמרין מחטי רוזמרין טרי
- פלפל גרוס טרי
- 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה מופשרת
- 6 שיני שום כתושות
אופן ההכנה של פטוצ'יני בסלמון ושעועית:
- מבשלים את הפטוצ׳יני על פי הוראות היצרן.
- חותכים את הסלמון לקוביות בגודל ביס.
- מחממים מחבת גדולה ובה את השמן.
- ומטגנים בערבוב קל את הסלמון.
- מוסיפים את השעועית והתיבול מערבבים היטב יחד.
- מוסיפים את הפטוציני למחבת ומערבביםה כל יחד.
- מגישים חם עם פרמז׳ן מפורר.