מתכון: פטוצ'יני בסלמון ושעועית

הפטוצ'יני הופך למעדן של ממש: עורכת מדור 'אוכל' השפית מורן פינטו מגישה מתכון מיוחד לפטוצ'יני בשילוב דג סלמון ושעועית • קל להכנה ומשאיר טעם נהדר ומיוחד בפה (מתכונים,אוכל)

|
3
| כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים לפטוצ'יני בסלמון ושעועית

  • 1 חב׳ פטוצ׳יני
  • 300 גר׳ פילה סלמון
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • מלח גס
  • 1 כף רוזמרין מחטי רוזמרין טרי
  • פלפל גרוס טרי
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה מופשרת
  • 6 שיני שום כתושות

אופן ההכנה של פטוצ'יני בסלמון ושעועית:

  • מבשלים את הפטוצ׳יני על פי הוראות היצרן.
  • חותכים את הסלמון לקוביות בגודל ביס.
  • מחממים מחבת גדולה ובה את השמן.
  • ומטגנים בערבוב קל את הסלמון.
  • מוסיפים את השעועית והתיבול מערבבים היטב יחד.
  • מוסיפים את הפטוציני למחבת ומערבביםה כל יחד.
  • מגישים חם עם פרמז׳ן מפורר.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
שפורסמו פה במדור. אני כבר חושב על שידרוגים נוספים אפילו מעבר(צריך לבדוק התאמות ע"י ערבוב כמות קטנה בנפרד): -תוספת של סומסום קלוי דקה במחבת נפרד -תוספת בצל מטוגן -תוספת אחד מעשבי הטיבול: בזיליקום/נענע/כוסברה או עלי סלרי. -(כמות בגודל)אצבע זנגביל(ג'ינג'ר)טרי מגורדת במגרדת -תוספת רוטב סויה/טריאקי -הוספ
חזי
1
מראה מעולה חייבת להכין
יערה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות