המצרכים למצע:
500 גר׳ דלעת חתוכה לקוביות שוות
מלח גס
תימין מיובש או טרי
שמן זית
אופן ההכנה של המצע:
- מחממים תנור ל180 מעלות
- בתבנית מניחים על את קוביות הדלעת, ומפזרים שמן זית מלח ותימין ואופים למשך 30 דק׳
המצרכים לפרגיות:
- 6 פרגיות
- 8 שיני שום קצוצות
- 2 כפות חרדל דיז׳ון חלק
- 2 כפות דבש
- 3 כפות שמן זית
- מלח גס
- פלפל גרוס
אופן ההכנה של הפרגיות
- בקערה מערבבים את כל חומרי המשרה ושמים את הפרגיות ומשרים כשעתיים.
- מלהיטים מחבת פסים וצולים את הפרגיות מכל צד כ-2-3 דק׳.
- להגשה: מניחים בכל צלחת 2 כפות מהדלעת ומשטחים במרכז הצלחת, מעל למצע מניחים את הפרגית הצלויה.
- מפזרים עירית קצוצה ומגישים
שבת שלום!