מתכון לסינטה מוקפצת: עורכת מדור אוכל בכיכר השבת, מורן פינטו, מציעה לכן לשדרג את המנה העיקרית בסעודת השבת לסינטה מוקפצת עם חלב קוקוס וג'ינג'ר.
מתכון לסינטה מוקפצת
400 גר' סינטה
1 מיכל חלב קוקוס
4 בצלים ירוקים
2 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית צ׳'לי גרוס יבש
2 כפות שמן זית
6 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
חותכים את הסינטה רצועות קטנות. קוצצים את הבצל ירוק.
מחממים ווק ובו שמן מטגנים שום כתוש, ג'ינג'ר ובצלים.
מוסיפים את החתיכות הסינטה ומקפיצים כל הזמן.
מתבלים במלח וצ׳ילי גרוס.
מוסיפים את חלב קוקוס ומבשלים יחד באש גבוה 4-5 דקות.
מקפיצים מעט ומגישים חם.
שבת שלום!