כיכר השבת

עונג שבת: מתכון לסינטה מוקפצת

מתכון לסינטה מוקפצת: עורכת מדור אוכל בכיכר השבת, מורן פינטו, מציעה לכן לשדרג את המנה העיקרית בסעודת השבת לסינטה מוקפצת עם חלב קוקוס וג'ינג'ר. המתכון המלא

|
5
| כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

מתכון לסינטה מוקפצת: עורכת מדור אוכל בכיכר השבת, מורן פינטו, מציעה לכן לשדרג את המנה העיקרית בסעודת השבת לסינטה מוקפצת עם חלב קוקוס וג'ינג'ר.

מתכון לסינטה מוקפצת

400 גר' סינטה
1 מיכל חלב קוקוס
4 בצלים ירוקים
2 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית צ׳'לי גרוס יבש
2 כפות שמן זית
6 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

חותכים את הסינטה רצועות קטנות. קוצצים את הבצל ירוק.

מחממים ווק ובו שמן מטגנים שום כתוש, ג'ינג'ר ובצלים.

מוסיפים את החתיכות הסינטה ומקפיצים כל הזמן.

מתבלים במלח וצ׳ילי גרוס.

מוסיפים את חלב קוקוס ומבשלים יחד באש גבוה 4-5 דקות.

מקפיצים מעט ומגישים חם.

שבת שלום!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
הסינטה היא חלק אחוריים שצריכה ניקור והאשכנזים לא נהגו לנקר
שמיר
1
אפילו שחלב קוקוס זה פרווה אבלמשום מראית העין בכל זאת
יקי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות