מתכון מנצח לתשעת הימים

אם אתם קרניבורים ובשר על שלל צורותיו הוא המנה האהובה עליכם בתשעת הימים אתם בבעיה. אך לא עוד, השף משה אלקבץ ממסעדת רודריגז מגיש לכם מתכון מנצח לתשעת הימים: נתח סלמון בפומפרניקל ואנשובי על מצע דלעת מקורמלת בסילאן ורוזמרין. בתיאבון! (אוכל)

|
1
| מקודם |
(צילום: יח"צ)

מתכון: נתח סלמון בפומפרניקל ואנשובי על מצע דלעת מקורמלת בסילאן ורוזמרין

• נתח פילה סלמון (לפי מספר סועדים)
• לחם פומפרניקל/שחור
• צלפים (1/2 כף)
• אנשובי (1/2) כף
• דלעת (נתח בגודל 5X8 ס"מ)
• סילאן (1 כפית)
• רוזמרין (1/2 ענף)
• שמן זית
• מלח ופלפל לפי הצורך

אופן ההכנה

חותכים את פילה הסלמון לנתח יפה, טוחנים את הלחם עם האנשובי והצלפים, מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל, אופים כ-10 דקות, מסדרים גוש יפה על הסלמון, אופים יחד כ-12 דקות.

על הדלעת מזלפים שמן זית, סילאן, מלח, פלפל, רוזמרין. אופים כ-20 דקות בחום של 200 מעלות.

לסידור הצלחת

מניחים את נתח הדלעת ועליו את הסלמון, ומזלפים מעט סילאן. ניתן לקשט עם עלי רוקט.

להכפיל את המנה לפי מספר הסועדים

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
הייתי יהיה פצצה!! המלצות של פכטר שוות !!
שרוליק
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות