![מאפינס טונה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2013/06/06/4c7355c0-f1ac-11ee-9d42-67d800702bc8__h178_w334.jpg)
![מאפינס טונה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2013/06/06/4c7355c0-f1ac-11ee-9d42-67d800702bc8__h178_w334.jpg)
מאפינס טונה- לסעודה שלישית
3 קופסאות טונה מסוננות
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
4 ביצים
2 כפות שומשום
2 פלפלים קלויים קלופים וחתוכים
1/2 חב׳ שמיר או כף תימין מיובש
5 שיני שום כתוש
מלח
פלפל לבן
1/2 כוס שמן
לגוון:
1/2 כוס זיתים מגולענים
פסטו
עגבניות מיובשות
1 כוס תירס
מאפינס טונה: אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
בקערה מפוררים את הטונה ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים ( מלבד הפלפלים הקלויים) בערבוב עדין
מוסיפים אחד מהגוונים שתבחרו
מניחים ניירות מנג׳טים בתבנית קאפקייק.
מעל כל מאפינס מניחים קוביות מהפלפל הקלוי
ושופכים מהמלית עד גובה 3/4 בכל שקע
אופים כ35 דק׳ או עד הזהבה.
מגישים פושר לצד סלט
שבת שלום
מורן פינטו - אניני טעם