

מתכון לעוף בניחוח איטלקי: עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד להכנת עוף בניחוח איטלקי מוגש עם אורז לבן. איך מכינים? זה נורא פשוט.
מתכון לעוף בניחוח איטלקי - המצרכים:
6 חלקי עוף
6 עגבניות מוצקות
10 שיני שום קצוץ
1 כף שטוחה בזיליקום מיובש
מלח
פלפל גרוס
3 כפות שמן
1/2 כוס מים
1 כוס זיתים מגולענים ופרוסים
אופן ההכנה
ממלאים קערה במים חמים
חורצים x בתחתית העגבניות
משרים חצי שעה ומקלפים בקלות.
חותכים לרבעים
מחממים שמן בסיר רחב
ומטגנים בו את חלקי העוף היטב עד הזהבה טובה.
מוסיפים את העגבניות השום והתיבול.
מוסיפים את המים ומנמיכים להבה.
מבשלים כ-45 דקות.
מוסיפים את הזיתים ומבשלים עוד 10 דקות.
מגישים עם אורז לבן