ריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון: הנה מתכון לא שגרתי מבית מדרשה של מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר: דלורית, קינמון, סוכר חום ופלפל. כל הטוב הזה עטוף בבצק עלים שהופך קריספי וטעים במיוחד (אוכל)

|
3
| כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון: הנה מתכון לא שגרתי מבית מדרשה של מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר: דלורית, קינמון, סוכר חום ופלפל. כל הטוב הזה עטוף בבצק עלים שהופך קריספי וטעים במיוחד (אוכל)

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון

8 ריבועי בצק עלים בגודל 10/10 ס״מ
1 דלורית בינונית
מלח
2 כפות סוכר חום
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפות שמן
פלפל גרוס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

חותכים את הדלורית לקוביות שוות.

מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את קוביות הדלורית.

מניחים בתבנית אפיה נייר, ועליו את ריבועי הבצק.

מעל כל ריבוע מפזרים מהדולריות.

ומתבלים בקינמון, סוכר, מלח ופלפל

אופים כ20 דק׳ או עד הזהבה קלה.


Mpinto166@gmail.com

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
אין עליך
יצא מושלם
2
זה מאכל אמריקאי ישן וטוב.
מנדי
1
ממש תודה רבה יצא לי מעולה.
אלעד
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות