

מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון: הנה מתכון לא שגרתי מבית מדרשה של מורן פינטו, עורכת מדור אוכל בכיכר: דלורית, קינמון, סוכר חום ופלפל. כל הטוב הזה עטוף בבצק עלים שהופך קריספי וטעים במיוחד (אוכל)
מתכון לריבועי בצק דלורית בניחוח קינמון
8 ריבועי בצק עלים בגודל 10/10 ס״מ
1 דלורית בינונית
מלח
2 כפות סוכר חום
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפות שמן
פלפל גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
חותכים את הדלורית לקוביות שוות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את קוביות הדלורית.
מניחים בתבנית אפיה נייר, ועליו את ריבועי הבצק.
מעל כל ריבוע מפזרים מהדולריות.
ומתבלים בקינמון, סוכר, מלח ופלפל
אופים כ20 דק׳ או עד הזהבה קלה.
Mpinto166@gmail.com