מתכון לדניס בקראסט שקדים ירוקים: דגים בשבת? לא חייבים דווקא גפילטע פיש. מורן פינטו לוקחת את מנת הדג המסורתית של שולחן שבת צעד אחד קדימה, ומציעה דניס בקראסט שקדים ירוקים. צפו במתכון.
מתכון לדניס בקראסט שקדים ירוקים
6 פילה דניס טרי
1.5 כוס שקדים טחונים
1/2 צרור כוסברה
2 כפות שמן
6 שיני שום טרי מגורדות
מלח
אופן הכנת דניס בקראסט שקדים ירוקים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים יחד שקדים, כוסברה קצוצה בשמן, מלח ושום.
בתבנית מניחים הדגים כשצד העור כלפי מטה.
מפזרים מעל בשר הדג את תערובת השקדים.
דואגים שכל הדג יהיה מכוסה היטב בשכבה עבה.
אופים כ-20 דקות.
(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)