ערב חג הפסח, בכל בתי ישראל ההכנות לקראת ליל הסדר בעיצומן. מורן פינטו מגישה מתכון לחרוסת מיוחדת, אותה תצרפו לקערת ליל הסדר כדי להטביל בה את המרור.
חרוסת
1 כוס שקדים
1 כוס אגוזי מלך
1 בננה
1 תפוח ירוק
1 וחצי כוס תמרים לחים
1/2 כוס יין אדום מתוק
2 כפות סוכר
קליפת לימון
קורט קינמון
אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים שקדים ואגוזים
מוסיפים את התמרים וטוחנים יחד גס
מוסיפים בננה, תפוח מקולף
קינמון יין וסוכר
וטוחנים עג קבלת מרקם ממרחי
חג חירות שמח
מורן פינטו