

.מתכון לדג נסיכה ברוטב אדום עם גרגירי חומוס: מורן פינטו מציעה לכן לבשל לסעודת השבת הקרובה דג שאת טעמו לא תשכחו במהרה. מתכון לדג נסיכה ברוטב אדום עם גרגירי חומוס. כך תכינו אותו, שלב אחר שלב (אוכל)
החומרים לדג ברוטב אדום עם גרגירי חומוס:
6 חתיכות דג נסיכה
2 גמבה פרוסה
2 כוסות גרגירי חומוס מושרים ומבושלים
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח
5 כפות שמן קנולה
4 שיני שום פרוסות
1 צרור כוסברה קצוצה
2 לימונים סחוטים
1/4 כוס יין לבן יבש (לא חובה)
אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים את השמן ומוסיפים את הגמבות לטיגון קל.
כשהשמן מתחיל להיצבע באדום מכניסים את פרוסות השום והחומוס ומטגנים מספר דקות יחד.
מניחים את הדג ומתבלים מעל במלח ופפריקה. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה. וסוחטים מעל 2 לימונים והיין.
מכסים ומבשלים 20-25 דק'.