המוצרים לספייסי טונה בקרם אבוקדו ושמן זית
- 200 גר׳ טונה טריה
- 1 כף צ׳ילי גרוס
- 4 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל גרוס
- 100 גר׳ שומשום
לקרם אבוקדו:
- 1 אבוקדו גדול ובשרני
- 2 שיני שום כתוש
- מלח
- פלפל
- שמן זית
- לזילוף: שמן זית או שמן אבוקדו
אופן ההכנה של ספייסי טונה בקרם אבוקדו ושמן זית
- קוצצים את הטונה היטב ושמים בקערה.
- מוסיפים שום, צ׳ילי, מלח ופלפל
- מניחים בצד להשריה למשך 20-30 דק׳
- יוצרים כדורים ומגלגלים בשומשום.
- מועכים היטב את האבוקדו ומתבלים
להגשה
- בכל צלחת אישית מניחים 2 כפות של קרם אבוקדו במרכז
- מניחים כדור דג
- מזלפים שמן זית סביב
- מקשטים בעלי בצל ירוק
שבת נעימה
מורן פינטו