בסוף השבוע שאחרי הבחירות השיקו במסעדת השף 'פולי' בשכונת בקעה הירושלמית את התפריט החדש, תפריט ארוחת הבֹּצֶר. אמיר טל ומרדכי אלבו מבעלי המסעדה, אירחו את המשתתפים במתחם המסעדה השוכן ברחוב יהודה בסמוך לדרך חברון וסיפרו למשתתפים על ייחודיות המקום ועל התפריט החדשני. אלי קשת שף המסעדה פינק את הנוכחים במיטב מנות הבית המיוחדות והטעימות. במהלך האירוע הציג מר ליאור שדה את סדרת יינות אסמבלאז' מבית יקב 'ברקן'.
מסעדת 'פולי', הינה מסעדה חלבית כשרה למהדרין אשר ממוקמת בלב ליבה של שכונת בקעה הירושלמית. ל'פולי' חצר מרווחת פתוחה לאור השמש ובנוסף חלל המסעדה מקורה עם צמחיה רבה ושיח פסיפלורה המשמשים לה כתקרה טבעית. בפנים המסעדה ישנו חדר פנימי שבמקור היה בור מים עתיק שהוסב לחדר אירוח משובב נפש. בחדר הפנימי יש אח עצים אמיתי המפיץ חום נעים בימי החורף הקרים.
במסעדת 'פולי' משתלבים להם בהרמוניה נפלאה אוכל משובח ומוקפד יחד עם אווירה נעימה ונינוחה. במקום תפריט חלבי עשיר המונה עשרות מנות טעימות ומיוחדות החל ממנות ראשונות מפתיעות, פסטות טריות עבודת יד המיוצרות במקום, לזניות, ריזוטו, סלטים עשירים ומגוון מנות דגים. בסוף הארוחה תהיו חייבים לקנח באחד ממנות המתוקים מעשה ידי שף המסעדה.
תפריט האלכוהול במסעדה מתהדר גם הוא במגוון עצום של בירות מהחבית ויינות כשרים ממיטב היקבים וסדרות היין מהמשובחים ביותר.
ב'פולי' ניתן לערוך אירועים פרטיים ברחבה עד 130 איש ובחדר הפרטי עד 50 משתתפים.
'פולי' - מסעדת שף חלבית כשרה למהדרין. רחוב יהודה 1 שכונת בקעה ירושלים.