

כשהפטריות שוכבות מיותמות במקרר שלכם, זה הזמן להכין מהם מעדן של ממש בכלום זמן. מה צריך? סילאן, בצל לסוגיו וכמובן פטריות משובחות. המתכון קל, התוצאה נהדרת
מתכון לפטריות מוקפצות
- סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
- 1 בצל סגול פרוסים
- 1 בצל לבן פרוסים
- 4 בצל ירוק או 15 עירית קצוצה
- חצי כוס סילאן (דבש תמרים) או רוטב טריאקי
- מלח
- פלפל גרוס
אופן הכנת פטריות מוקפצות
במחבת יבשה מניחים את הפטריות החתוכות, מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל מוסיפים 3 כפות שמן,
ומטגנים קלות עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הסילאן ומבשלים במשך 3 דקות.
ומטגנים קלות עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הסילאן ומבשלים במשך 3 דקות.