זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
רכיבים
- 1 ק"ג כנפיים
- 1 בצל
- 6 שיני שום
- 2 כפות רוטב סויה
- 4 כפות רוטב טריאקי
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות שמן
- 1 כף ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה:
• חממו מראש את התנור על 180 מעלות.
• חצו לשניים את הכנפיים והניחו אותן בתבנית רחבה. העדיפו להשתמש בתבנית חסינת אש (העשויה פיירקס או חרס) כדי לאפשר פיזור אחיד של חום התנור.
• פרסו את הבצל והשום לפרוסות, והוסיפו אותם לתבנית. שפכו מעל את הרטבים והג'ינג'ר והכניסו לתנור למשך 45 דקות.
אופן ההגשה: הניחו את הכנפיים על מצע אורז יסמין שהוכן מראש והגישו. בתיאבון!