מתכון לעוף בתפוזים
- 6 נתחי עוף
- 3 כפות שמן
- 3 בצלים פרוסים
- 2 תפוזים
- 1/2 כף פפריקה מתוקה
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כפית אבקת ג'ינג'ר / 1/2 כפית ג'ינג'רטרי
- 1 כף סוכר חום (ניתן להוסיף קורט קינמון).
מתכון עוף בתפוזים: אופן ההכנה
- בסיר רחב מחממים את השמן
- מטגנים קלות את הבצל והעוף..
- שמים את הפפריקה המלח פלפל והסוכר חום.
- מטגנים מספר דקות.
- מוסיפים את הג'ינג'ר.ו סוחטים את התפוזים מעל.
- מכסים את הסיר ומבשלים כ-35 דק'
- אם מתחיל לאבד את הנוזלים מוסיפים חצי כוס מים/חצי כוס יין לבן יבש.