מתכון לעוף בציפוי קריספי
- 6-8 פולקע׳ס
- 4 כפות חרדל גרגירים
- 3 כפות דבש
- 1 כף מיונז
- מלח
- פלפל
- 4 שיני שום כתוש
- 1.5-2 כוסות פירורי פנקו או קורנפלקס
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום בינוני.
- בקערה מערבבים יחד מיונז, חרדל, דבש, מלח, פלפל ודבש.
- טובלים את העופות במרינדה.
- ואז מצפים בפירורים היטב מכל הצדדים
- מניחים על תבנית חסינת אש
- ואופים למשך שעה.
- לא לכסות בנייר כסף לא באפיה ולא לאחריה, האדים ירטיבו את הקריספיות!
מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com