פטריות ממולאות: אין סוף לטעם טוב

מתכון לפטריות ממולאות: גבינות, פטריות טריות, אגוזים טחונים ורוטב פסטו: מורן פינטו מגישה מתכון טעים וקל הכנה לנשנוש באמצע היום או כתוספת לארוחה עיקרית

|
11
| כיכר השבת |
(ישי כהן)

מתכון לפטריות ממולאות: גבינות, פטריות טריות, אגוזים טחונים ורוטב פסטו: מורן פינטו מגישה מתכון טעים וקל הכנה לנשנוש באמצע היום או כתוספת לארוחה עיקרית.

מתכון לפטריות ממולאות - החומרים

8 פיטריות שמפניון ענקיות
1 כוס גבינות קשות מגורדות (קשקבל, מוצרלה, מלוחה)
1/2 כוס אגוזים טחונים
2 כפות רוטב פסטו מוכן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה מערבבים גבינות, אגוזים, ופסטו.

מורידים את רגלי הפטריות ומניחים אותן על הצד הקעור.

ממלאים בכל פטריה מהתערובת בנדיבות, ומניחים על תבנית אפיה.

אופים למשך 25 דקות ומוציאים. מגישים חם על מצע של עלי רוקט ווינגרט בלסמי.

מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
אך יכול להיות?
מרגלית
3
חיבים לנקות את החלק השחור בפנים הפטריה זה שדומה לאקורדיון כי הוא מלא בכינמות קטנות בגוון שחור ולכן אי אפשר ליראותם פשוט עם סכין לחתוך את החלק הזה ועדיין תשאר לכם פטריה למילוי. הרבנית פ.סילבר
קריות
אבל אם אי אפשר לראות אותם הם מותרים באכילה, לא?
הדר
אין מה לעשות זה החיים לא צריך לבדוק בזכוכית מגדלת
מקק
2
לא חייב דווקא אגוזים
מיכל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות