

מתכון לפטריות ממולאות: גבינות, פטריות טריות, אגוזים טחונים ורוטב פסטו: מורן פינטו מגישה מתכון טעים וקל הכנה לנשנוש באמצע היום או כתוספת לארוחה עיקרית.
מתכון לפטריות ממולאות - החומרים
8 פיטריות שמפניון ענקיות
1 כוס גבינות קשות מגורדות (קשקבל, מוצרלה, מלוחה)
1/2 כוס אגוזים טחונים
2 כפות רוטב פסטו מוכן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה מערבבים גבינות, אגוזים, ופסטו.
מורידים את רגלי הפטריות ומניחים אותן על הצד הקעור.
ממלאים בכל פטריה מהתערובת בנדיבות, ומניחים על תבנית אפיה.
אופים למשך 25 דקות ומוציאים. מגישים חם על מצע של עלי רוקט ווינגרט בלסמי.
מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com