מורן פינטו ממשיכה להפוך את השבת שלכם לחוויה בלתי נשכחת, והשבוע: מתכון לסביצ'ה דג ים, דג דניס טרי כבוש עם בצל, עגבניות, כוסברה, גרידת לימון ושפע של טעמים.
המצרכים לסביצ'ה דג ים
200 גר׳ פילה דג דניס טרי
1 בצל סגול קצוץ
6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
מלח גס
פלפל גרוס
1 כפית גרידת לימון
1 לימון סחוט
2 ענפי בצל ירוק
שמן זית
עלי כוסברה קצוצה
אופן הכנת סביצ'ה דג ים
מורידים לפילה את העור, קוצצים את הדג ומניחים בקערה.
מוסיפים בצל קצוץ, עגבניות חתוכות, מלח, פלפל, בצל ירוק, כוסברה מערבבים ומוסיפים גרידת לימון ולימון, מזלפים שמן זית ומשהים לכבישה כחצי שעה לפחות.
מערבבים ומגישים
שבת שלום
מורן פינטו
ההרשמה לסדנאות חורף בערים השונות נסגרת השבוע ביום שני, ניתן ליצור קשר במייל
Mpinto166@gmail.com