לאחר שנים של ניסיון, השף אביגיל מייזליק פותחת את שערי המטבח לכולם. מתכונים טעימים ומעוררי חושים הניתנים להכנה בפשטות ובקלות.
זהו ספרה הראשון בסדרת "פשוט טעים"- סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים. השפית המוכשרת אביגיל מייזליק, איגדה יחדיו מתכוני עוגות, עוגיות, גלידות, וקינוחים האהובים עליה ביותר, מהמתכונים הבסיסיים והפשוטים ביותר לצד מנות מורכבות יותר, מתוך ניסיון לפשט את התהליכים ולהפוך אותם לזמינים ומובנים.
כמו בספריה הקודמים, מצליחה השף אביגיל מייזליק לרענן את מלאי המתכונים הביתי עם מנות חדשות, פשוטות, מחומרים זמינים ותהליכים ברורים ושווים לכל נפש, מתכונים שיהפכו להיות במהרה חלק ממתכוני הבית שלכם. את הספר ניתן להשיג בחנויות "דני ספרים" ובחנויות הספרים המובחרות.
השף ועיתונאית המזון, אביגיל מייזליק הוציאה עד היום עשרה ספרי בישול, כולם רבי מכר שנמכרו בעשרות אלפי עותקים, זהו ספרה האחד עשר.