מתכון לראש של דג: ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של "כיכר השבת": והפעם - כך תשדרגו את הראש של דג למעדן של ממש. מורן פינטו מדגימה בוידאו מתכון לראש של דג ברוטב אדום ועדין
המצרכים לראש של דג
1 ראש של דג קרפיון
1 גמבה
1 עגבניה
1/2 צרור כוסברה
1 ענף רוזמרין
מלח
פלפל
כמון
3 כפות שמן
אופן הכנת ראש של דג
חותכים את הגמבה והעגבניה לקוביות גסות.
בסיר קטן ורחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הגמבה במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניה, מערבבים יחד ומפזרים מעל כוסברה ותיבול.
מניחים מעל את הראש של דג ומסביב את ענף הרוזמרין.
מבשלים כ-15-20 דקות באש בינונית.