מתכון לראש של דג

מתכון לראש של דג: ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של "כיכר השבת": והפעם - כך תשדרגו את הראש של דג למעדן של ממש. מורן פינטו מדגימה בוידאו מתכון לראש של דג ברוטב אדום ועדין (חגים)

|
12
| כיכר השבת |

מתכון לראש של דג: ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של "כיכר השבת": והפעם - כך תשדרגו את הראש של דג למעדן של ממש. מורן פינטו מדגימה בוידאו מתכון לראש של דג ברוטב אדום ועדין

המצרכים לראש של דג

1 ראש של דג קרפיון
1 גמבה
1 עגבניה
1/2 צרור כוסברה
1 ענף רוזמרין
מלח
פלפל
כמון
3 כפות שמן

אופן הכנת ראש של דג

חותכים את הגמבה והעגבניה לקוביות גסות.
בסיר קטן ורחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הגמבה במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניה, מערבבים יחד ומפזרים מעל כוסברה ותיבול.
מניחים מעל את הראש של דג ומסביב את ענף הרוזמרין.
מבשלים כ-15-20 דקות באש בינונית.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
תודה רבה על ההסבר שיהייה לנו חג שמח
שושנה פישמן
7
אולי האוכל טעים אבל ההגשה ממש לא מקצועית!!! 1. מי מבשל במחבת/סיר טפלון בכף מתכת? רק בכף עץ! זה הורס את הציפוי!! 2. מי אומר גמבה? פלפל אדום זה שם יותר מקצועי, ודרך אגב אולי כדאי שתערכו מראש את המתכון ותעשו "חזרות" לפני שמגישים כי יש מה להשתפר... למה היא לא מדברת כל הזמן? השקט הוא מביך ולא מקצועי!!!
בשלנית מקצועית
ולא צריך להיות "מקצועי" בשביל להבין את זה....
ללי
אבל יש לי רעיון, אולי תגישי את את הפינה מהיום. כ"כ בוער לך ללכלך? האמת, אני לא מגיבה בד"כ, אבל את צורמת ובוטה
ח מירושלים
היא כתבה מה שהיא כתבה, וזוהי דעתה האישית בלבד.! ואתן צודקות יש דרך אחרת לנסח אבל בכל זאת. ערב ראש השנה. (: שנה טובה ! (: אוהבת אני =]
צימוקי..=]
6
ולהיות טבעוניים. לכבוד ראש השנה
תפסו לי את הניק
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות