הכל פוליטי

לפיד במתקפה על התקציב והמצגת של ליברמן נגד הממשלה

במפלגות האופוזיציה המשיכו לתקוף היום את התנהלות הממשלה | יו"ר האופוזיציה חה"כ יאיר לפיד השתלח בשר גולדקנופף וכינה את התקציב הנוכחי שוד, חה"כ ליברמן התייחס לכוונת הממשלה להדיח את ראש השב"כ והיועמ"שית וקרא לנשיא המדינה לפעול (פוליטי)

|
4
| כיכר השבת |
ליברמן בנאומו (צילום: ערוץ כנסת)

בישיבות הסיעה של ראשי מפלגות האופוזיציה, בחרו חברי הכנסת לתקוף את הממשלה בדרכים שונות.

לפיד התמקד בנושא התקציב וההתנהלותו של השר החרדי הבכיר יצחק גולדקנופף.

איווט ליברמן התייחס לתכנית הממשלה להדיח את ראש השב"כ בניגוד לעמדת הבג"ץ.

יו"ר יש עתיד, יאיר לפיד (צילום: ערוץ כנסת)

יו"ר האופוזיציה, חה"כ יאיר לפיד, בחר להתייחס לתקציב המדינה ולתקוף את כספי הסיוע לישיבות והתנהלות השר גולדקנופף.

לפיד: "היום מתחיל בכנסת השוד הגדול בתולדות המדינה - זה לא תקציב אלא ריסוק חסר אחריות של הציבור היצרני והמשרת שבזכותו המדינה קיימת"

על השר גולדקנופף: "שר אנטי-ציוני, הכניס אתמול משמעות חדשה לביטוי 'לרקוד על הדם'. צריך היה להיות מפוטר כבר אתמול בערב"

יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן (צילום: ערוץ כנסת)

 יו"ר ישראל ביתנו גם הוא תקף את בממשלה, ליברמן הציג איור של פצצה עם קו אדום בחיקוי לנתניהו בנאומו באו"ם ב-2012, והציג את הצעדים שינקוט אם הממשלה לא תציית לבג"ץ.

ליברמן הדגיש: "הקו האדום המפריד בין דמוקרטיה לדיקטטורה - החלטת הממשלה לא לציית לפסיקה של בית המשפט העליון. אם הממשלה לא תכבד את פסיקת ביהמ"ש העליון, אני אפנה לנשיא המדינה מתוקף סמכותו, כפי שנקבע ב'חוק יסוד נשיא המדינה' - הנשיא ימלא כל תפקיד ורשאי להעביר מכהונתם כל נושאי משרה"

עוד אמר ליברמן: "נשיא המדינה יצטרך להנחות את צה''ל והמשטרה לפעול בהתאם לחוק ולהעניק גיבוי מלא לשירות הבטחון הכללי כדי לשמור על האופי הדמוקרטי של המדינה אם יופר צו בג"צ"

גוטליב על ליברמן (צילום: ערוץ כנסת)

ח"כ טלי גוטליב הגיבה בראיון לערוץ כנסת לדברי ח"כ ליברמן:

"ראש ממשלה הוא לא נושא משרה, אל תתבאס - הוא נבחר ציבור ולכן אין לך שום סמכות בעניינו, אל תהיה עצוב. ראיתי שהעתקת מרה"מ את המיצג הזה. אני לא אוהבת להגיד, 'קוף אחרי בן אדם', זה לא יפה. צריכים להיות מקוריים בבדיחות, או באיזשהו מיצג"

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
לראשות הממשלה
טלי גוטליב תותחית
3
2 אומללים אחד מרגל והשני גמד שלא דובר אנגלית פשוט בושה למדינה שיש בה חברי כנסת כאלו המרגל הרוסי צריך להעלים אותו בהקדם
ישראל
2
לפיד צודק בכל מילה
דב
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות