שר הביטחון לשעבר, יו״ר מפלגת ישראל ביתנו, ח״כ אביגדור ליברמן, הגיב בישיבת הסיעה ליוזמתו של נשיא ארה״ב טראמפ:
״אני מחזק את היוזמה של נשיא ארצות הברית טראמפ, להעביר את אוכלוסיית עזה לסיני ומסירת האחריות על עזה למצרים.״
יו"ר ישראל ביתנו הוסיף: ״אני בעד נורמליציה אבל לא במחיר שהם דורשים. המחיר הוא כפול, לא רק מדינה פלסטינית אלא גם תוכנית גרעין לסעודיה. מי ששמע את יורש העצר הסעודי לפני כמה שבועות, הוא דיבר בנושא הזה נגד מדינת ישראל"
בתוך כך, יו"ר עצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר אמר בפתח ישיבת סיעתו, "נתניהו חייב לחזור מארה"ב עם התחייבות למוטט את שלטון החמאס".
בן גביר קרא לשר המשפטים לוין לנצל את היעדרותו של ראש הממשלה נתניהו כדי לפטר את גלי בהרב-מיארה: "יריב לוין הוא ראש הממשלה בפועל. הוא יכול עכשיו לפטר את היועצת המשפטית לממשלה. אם הוא לא יפטר אותה - היא תפטר אותו".