נתניהו: אבו מאזן הסית, זו התוצאה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ייכנס דיון מיוחד של מערכת הביטחון בעקבות הטבח בביהכנ"ס בהר נוף. "זאת התוצאה הישירה של ההסתה שמובלת על ידי החמאס ואבו מאזן" (אקטואליה)

|
4
| כיכר השבת |
ראש הממשלה בנימין נתניהו (צילום: פלאש 90)

הטבח בבית הכנסת בירושלים: ראש הממשלה בנימין נתניהו ייכנס הצהריים (שלישי) דיון מיוחד בלשכתו יחד עם בכירי מערכת הביטחון בכדי להיערך למצב הביטחוני בבירה ועל רקע אירועי הטרור האחרונים בעיר בהם הטבח הבוקר בבית הכנסת בשכונת הר נוף בעיר.

נתניהו התייחס לפיגוע הרצחני ואמר: "זאת התוצאה הישירה של ההסתה שמובלת על ידי החמאס ואבו מאזן, הסתה שהקהילה הבינלאומית מתעלמת ממנה בחוסר אחריות".

"נגיב ביד קשה לרצח האכזרי של יהודים שבאו להתפלל ונקטלו בידי מרצחים שפלים" הוסיף ראש הממשלה. מוקדם יותר התקשר ראש הממשלה ליו"ר ש"ס לשעבר ח"כ אלי ישי ושאל בשלומו כתושב שכונת הר נוף.

כוחות הביטחון נאבקים במחבלים, הבוקר

כזכור, ארבעה בני אדם נרצחו בפיגוע ומספר בני אדם נוספים נפצעו - מהם גם פצועים במצב קשה מאוד. "זה בדיוק כמו הטבח שאנחנו רגילים לראות באירופה", מספר עד ראייה למראות המזוויעים, "זה היה תופת לכל דבר, תמונות של יהודים חרדים עטופים בטלית ותפילין זרוקים על הרצפה לאחר שנטבחו בגרזן. תמונות שמזכירות את השואה האיומה".

לדבריו: "כשפינו את הנפגעים ראינו פצועים כשתפילין על היד שלהם וכוחות ההצלה מבצעים בהם החייאה, שכונת הר נוף של אתמול היא לא הר נוף של היום, מעולם לא ידענו כזה פיגוע".

איש זק"א שהיה בזירה תיאר את מה שראה: "אנחנו לא זוכרים זירה מסוג זה, זרוע של יהודי עם שבעה כריכות של תפילין בתוך שלולית ענק של דם, זה תמונות שאנחנו זוכרים מקופות אחרות".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
שיכולים להכנס להר הבית, הגבלה לא רשמית שמבוצעת בפועל.
דרור מרמת גן
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות